AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara büyü görmek

Kahve falında kara büyü görmek

Kahve falında kara büyü görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, çevreye karşı itibarın artacağına işaret eder.

Kahve falında kara büyü gördüyseniz:

  • Kalbiniz kırılabilir.

Kahve falında kara büyü görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara büyü yapıldığını görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara büyü bozmak yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret eder.

Kahve falında büyünün bozulduğunu görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük çocuğu büyümüş görmek hayıflanacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bana büyü yaptığını görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında cin büyü görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına delalet eder.

Kahve falında evde büyü bulmak yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, yakında işlerinin aksayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir