AnaSayfa / Genel / Kahve falında karadut toplamak

Kahve falında karadut toplamak

Kahve falında karadut toplamak tüm planların zamanında neticeleneceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, ticaretin açılacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında karadut toplamak gördüyseniz:

  • Süregelen bir beraberliğiniz varsa eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Kahve falında karadut toplamak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında karadut yemek ve toplamak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında karadut reçeli görmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karadut satmak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karadut ağacı görmek iyi konumlara geleceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karadut suyu içmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karadut yemek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında karadut görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir