AnaSayfa / Genel / Kahve falında karadut suyu içmek

Kahve falında karadut suyu içmek

Kahve falında karadut suyu içmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, kendisi ile gururlanacağına, fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına inanılır.

Kahve falında karadut suyu içmek gördüyseniz:

  • Birilerinden, büyük ihtimalle iş konularında birşeyler öğrenmeniz mümkündür.

Kahve falında karadut suyu içmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, geçiminin zor hale geleceğine işarettir.

Kahve falında karadut satmak gün günden daha da kötüye gideceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine inanılır.

Kahve falında ağaçtan karadut yemek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında karadut yemek ve toplamak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, gelirinin de artmayacağına yorulur.

Kahve falında karadut görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına rivayet eder.

Kahve falında karadut ağacı görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında karadut toplamak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, tüm isteklerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında karadut yemek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir