AnaSayfa / Genel / Kahve falında karadut ağacı görmek

Kahve falında karadut ağacı görmek

Kahve falında karadut ağacı görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karadut ağacı gördüyseniz:

  • Boş sözlerin peşinden gitmeyin.

Kahve falında karadut ağacı görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan karadut yemek malın ve paranın da arttıkça artacağına, işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında karadut toplamak geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında karadut yemek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine işarettir.

Kahve falında karadut suyu içmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine alamet eder.

Kahve falında karadut yemek ve toplamak çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında karadut satmak artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine işarettir.

Kahve falında karadut görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir