AnaSayfa / Genel / Kahve falında karabasan dövmek

Kahve falında karabasan dövmek

Kahve falında karabasan dövmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, bekârlığına da veda edeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, başarılarını ispat edeceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kötü işlere girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında karabasan dövmek gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler sizi ilgilendirebilecek fırsatlar doğurabilir.

Kahve falında karabasan dövmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karabasandan kurtulmak üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli karabasan görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sık sık karabasan görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, elinin darlaşacağına işaret eder.

Kahve falında karabasan öldürmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karabasan bastığını görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında karabasan görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında karabasan olmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir