AnaSayfa / Genel / Kahve falında karabasan geldiğini görmek

Kahve falında karabasan geldiğini görmek

Kahve falında karabasan geldiğini görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, hayatından çıkaracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine inanılır.

Kahve falında karabasan geldiğini gördüyseniz:

  • Geçmişin geride kalması gerekiyor.

Kahve falında karabasan geldiğini görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında karabasan öldürmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine inanılır.

Kahve falında karabasandan kurtulmak geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine alamet eder.

Kahve falında karabasan görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalet eder.

Kahve falında karabasan yakalamak rahat bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine delalettir.

Kahve falında karabasan dövmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine yorulur.

Kahve falında sürekli karabasan görmek karlı işler yapacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında karabasan olmak kulluk görevini ihmale edeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir