AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara büyük yılan görmek

Kahve falında kara büyük yılan görmek

Kahve falında kara büyük yılan görmek başkalarının malına göz dikeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında kara büyük yılan gördüyseniz:

  • Belli şeyler elinizden kayıp gidebilir.

Kahve falında büyük kara yılan görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine işaret eder.

Kahve falında kara büyük yılan görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında büyük kara örümcek görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Kahve falında büyük kara köpek görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük kara fare görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara büyük böcek görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, düzenli bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kara kazan görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında büyük kara böcekler görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir