AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara köpek görmek

Kahve falında kara köpek görmek

Kahve falında kara köpek görmek rahatsızlık duyulacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara köpek gördüyseniz:

  • Paranızı işinize yarayacak şeyler için harcamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kara köpek sevmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kara köpek tarafından ısırılmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, fenalıkta bulunmaya rivayet eder.

Kahve falında kara köpek öldürmek kısmetinin açık olacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kara köpekten kaçmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında kara köpeğin ısırdığını görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında küçük kara köpek görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde kara köpek görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına delalet eder.

Kahve falında kara köpek ısırması görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir