AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını mavi elbiseyle görmek

Kahve falında arkadaşını mavi elbiseyle görmek

Kahve falında arkadaşını mavi elbiseyle görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını mavi elbiseyle gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz birşey engellenebilir.

Kahve falında arkadaşının mavi elbise giydiğini görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını mavi elbiseli görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını mavi elbiseyle görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi nişan elbisesi görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü mavi elbiseyle görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk takım elbise görmek ticarette öne geçeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz ve mavi elbise giymek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi bebek elbiseleri görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir