AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara keçiler görmek

Kahve falında kara keçiler görmek

Kahve falında kara keçiler görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kara keçiler gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında kara keçi görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kara keçi sürüsü görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kara keçiler görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında keçi oğlak görmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında keçi sütü sağdığını görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz koyun ve keçi görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında boynuzlu siyah keçi görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş keçi görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir