AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş keçi görmek

Kahve falında ölmüş keçi görmek

Kahve falında ölmüş keçi görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, dertlerin günden güne artacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş keçi gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeniz durumunda yaşam tarzınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında keçi ve yavrusu görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, esenleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu keçi görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, adını aklamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında ala keçi görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun ve keçi sağmak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında keçi ısırdığını görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, takdir edilen kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında keçi kanı görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kara keçi sürüsü görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanatlı keçi görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayırlı bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir