AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuaföre makyaj yaptırmak

Kahve falında kuaföre makyaj yaptırmak

Kahve falında kuaföre makyaj yaptırmak bolluğun sürekli olacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuaföre makyaj yaptırmak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki ya da sağlığınızla ilgili konularda kontrolü ele almaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kuaföre makyaj yaptırmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında kuaförde makyaj yaptırmak hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında kuaförünü görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kuaför saç kestirmek iftiraya uğrayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle kuaföre gitmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına alamet eder.

Kahve falında kuaföre saç boyatmak yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kuaför saç yaptırmak bilakis malının çoğalacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kuaförde görmek ters giden durumların düzeltileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir