AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara karınca görmek

Kahve falında kara karınca görmek

Kahve falında kara karınca görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, terfi edeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, yaptığı işte sivrileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında kara karınca gördüyseniz:

  • Bir çok farklı olayla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında kara karınca görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında çokça karınca görmek aksiliklerin son bulacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavanda karınca görmek mutluluğunun zedeleneceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında karınca silkelemek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına delalet eder.

Kahve falında karınca ve yumurtalarını görmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında karınca olduğunu görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına rivayet eder.

Kahve falında karıncaya yem vermek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, dualarından hayır görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi ve karınca görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir