Kahve falında karınca ve yumurtalarını görmek

Kahve falında karınca ve yumurtalarını görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, yaşamının yoluna gireceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına delalet eder.

Kahve falında karınca ve yumurtalarını gördüyseniz:

  • Ufak tefek kazalara karşı da tedbirli olması gerekebilir.

Kahve falında karınca ve karınca yumurtası görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına yorulur.

Kahve falında karınca yumurtası görmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında karınca ve yumurtası görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında karınca ve yumurtalarını görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında karınca yumurtaları görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında karınca ve yumurtasını görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karınca yuvası ve yumurtası görmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinin üstünde karınca görmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top