Kahve falında elleri kara görmek

Kahve falında elleri kara görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında elleri kara gördüyseniz:

  • Bir süredir tam olarak çözülemeyen konular ya da problemler ani bir şekilde çözüm yoluna gidebilir.

Kahve falında elini kara görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ellerini kara görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında eli yüzü kara görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalet eder.

Kahve falında elleri kara olmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında kara el görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına delalettir.

Kahve falında elleri kara görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında kara koç kesmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurun kara dönüştüğünü görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir