AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kadın görmek

Kahve falında kara kadın görmek

Kahve falında kara kadın görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kara kadın gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında kara çarşaf giymiş kadın görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kara yüzlü kadın görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, güzel ameller işleyeceğine inanılır.

Kahve falında kara çarşaflı kadın görmek helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında kara elbiseli kadın görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında kara peçeli kadın görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine inanılır.

Kahve falında kara peçeli kadınlar görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında kara çarşaflı kadınlar görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara kadın görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir