AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara erik almak

Kahve falında kara erik almak

Kahve falında kara erik almak hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, huzurunu yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kara erik almak gördüyseniz:

  • Davetler, organizasyonlar, ziyaretler çoğalabilir.

Kahve falında kara erik yemek sıkıntılı günler geçireceğine, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına tabir olunur.

Kahve falında kara erik toplamak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine alamet eder.

Kahve falında kara erik görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, büyük kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru kara erik görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara erik satın almak işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işarettir.

Kahve falında kara erik almak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına delalettir.

Kahve falında kara erik ağacı görmek kazancın düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erik dolu ağaç görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir