AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik dolu ağaç görmek

Kahve falında erik dolu ağaç görmek

Kahve falında erik dolu ağaç görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erik dolu ağaç gördüyseniz:

  • Yabancılar, yurtdışı bağlantılı ya da eğitmen konumundaki kişiler, uzmanlar v.b çalışma biçiminizle ilgili yorumlar yapabilirler.

Kahve falında erik dolu ağaç görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında malta eriği ağacı görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında can erik ağacı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta sarı erik görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan erik almak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan kırmızı erik toplamak oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında ağaçta erik toplamak yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik yemek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, arzularına kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir