AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara ağaç görmek

Kahve falında kara ağaç görmek

Kahve falında kara ağaç görmek kötü duygularını yeneceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kara ağaç gördüyseniz:

  • Ne kadar çok bilgi toplarsanız o kadar kolay karar verebilirsiniz.

Kahve falında kara erik ağacı görmek birlikte bazı işler yapılacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kara incir ağacı görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara üzüm ağacı görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında kara ağaç görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karayemiş ağacı görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında kara ördek görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alnını kara görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kara çarşaf giymiş erkek görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir