AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkon korkuluğu görmek

Kahve falında balkon korkuluğu görmek

Kahve falında balkon korkuluğu görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, işini en iyi şekilde yapacağına alamet eder.

Kahve falında balkon korkuluğu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde daha fazla sorumluluk almak veya karışıklık yaşamak istemiyorsanız olası tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında balkon korkuluğu görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına delalettir.

Kahve falında korkup kaçtığını görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında korkuyla dua okumak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biri tarafından korkutulmak can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla korkutulmak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında korkudan dua okumak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çok korkutulmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında korkup bayılmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir