AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üzerinde yürümek

Kahve falında kar üzerinde yürümek

Kahve falında kar üzerinde yürümek ün ve itibar sahibi olacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yeni duygular tadacağına, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, her istediğini alabileceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Problemler, tartışmalar veya kopuşlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kar altında yürümek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hasta ise bakacağına işarettir.

Kahve falında karlı dağlarda yürümek kalkınacağına ve yükseleceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek sorunlarının azalacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında karlı dağda yürümek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sevdiğini söyleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karlı yollarda yürümek sorunların çözüme kavuşacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işarettir.

Kahve falında karlı havada yürümek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında karlar üzerinde yürümek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında karlı bir yolda yürümek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir