AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlar üzerinde yürümek

Kahve falında karlar üzerinde yürümek

Kahve falında karlar üzerinde yürümek işlerin açılacağına, kötü düşmana, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında karlar üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Belli konularda ısrarcı, inatçı ya da suçlayıcı konuşmak yerine, şartlarınızı, koşullarınızı, isteklerinizi veya beklentilerinizi açıkça ortaya koymanız olası gerilimleri veya aksilikleri engelleyebilir.

Kahve falında karlar üstünde yürümek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karların üzerinde yürümek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karlı ve buzlu yolda yürümek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında karlı yolda yürümek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karlı havada yürümek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kötü sözler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı buzlu yolda yürümek fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya inanılır.

Kahve falında kar üstünde yürüdüğünü görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında karlı bir yolda yürümek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir