AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski evini satmak

Kahve falında eski evini satmak

Kahve falında eski evini satmak iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski evini satmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda evinizi, yerleşimle ilgili konuları ya da ailenizi ilgilendiren başlıklarda problemler yaşanabilir.

Kahve falında eski evini satmak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evini satmak özlemelerin son bulacağına, zarar etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında evini ucuza satmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin eşyasını satmak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi evini satmak çok sıkıntı çekeceğine, sermayesinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında evin eşyasını satmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşyaları satmak kasasının daha çok para dolacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında eski eşyayı satmak kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kindar olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir