AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarihi eser satmak

Kahve falında tarihi eser satmak

Kahve falında tarihi eser satmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, aradaki buzların eritileceğine inanılır.

Kahve falında tarihi eser satmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tarihi eser satmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, kısmetinin açık olacağına alamet eder.

Kahve falında tarihi eser tablo görmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tarihi eser cami görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet eder.

Kahve falında denizden tarihi eser çıkarmak zararların günden güne artacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına delalettir.

Kahve falında tarihi eser kılıç görmek hayata küseceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski tarihi eser görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarihi eser çalmak işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında tarihi eser altın bulmak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir