AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar altında yatmak

Kahve falında kar altında yatmak

Kahve falında kar altında yatmak işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, rütbesinin yükseleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, her şeyin gönlünce olacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar altında yatmak gördüyseniz:

  • Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp çok önemli bilgiler verebilir.

Kahve falında kar altında yatmak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kar üstüne yatmak hasta olacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kar üzerine yatmak elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kar içinde yatmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Kahve falında karlara yatmak gelirinden yana memnun olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağın altında yatmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağacın altında yatmak kalabalık bir aileye sahip olunacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işarettir.

Kahve falında ağaç altında yatmak yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir