AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar etmek

Kahve falında kar etmek

Kahve falında kar etmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, düşmanlıkların biteceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kar etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da maddi durumunuzu ilerletmenizi sağlayacak konulara odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında kar üstüne uzanmak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine inanılır.

Kahve falında hamile birinin karnını görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında üstüne kar yağmak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğun kar yağdığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında kar suyu görmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine rivayet eder.

Kahve falında karnı yarılmış görmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında karnındaki bebeği hissetmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, işlerinin istediği gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında karnına yumruk yemek zararların günden güne artacağına, mutluluktan havalara uçulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir