AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın altında yatmak

Kahve falında ağacın altında yatmak

Kahve falında ağacın altında yatmak zorlukların bir anda biteceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, başarısızlığa düşüleceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine inanılır.

Kahve falında ağacın altında yatmak gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Kahve falında ağacın altında yatmak hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında ağaç altında yatmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kazancının azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta yatmak namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karın altında yatmak çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur altında yatmak aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yatağın altında yatmak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan altında yatmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurun altında yatmak zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir