AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan saldırısından kurtulmak

Kahve falında kaplan saldırısından kurtulmak

Kahve falında kaplan saldırısından kurtulmak kazancın günden güne artacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında kaplan saldırısından kurtulmak gördüyseniz:

  • Sizin yaptıklarınızı ilgilendirse bile diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında kaplan saldırısından kurtulmak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplan saldırısına uğramak bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplan saldırısı görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplanın saldırısına uğramak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplandan kurtulmak eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına inanılır.

Kahve falında köpek saldırısından kurtulmak oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı saldırıdan kurtulmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında saldırıdan kurtulmak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir