AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan derisi görmek

Kahve falında kaplan derisi görmek

Kahve falında kaplan derisi görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, hata yapılacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, maaşının artacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplan derisi gördüyseniz:

  • Fikirler, ideolojiler, toplumsal olaylar, hümanist yaklaşımlar veya toplum olarak yardımlaşmayı gerektirecek gelişmeler ön plana çıkabilir.

Kahve falında kaplan derisi görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, zaman bulmakta zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında denizde kaplan görmek kızgınlıkların geçeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına delalettir.

Kahve falında fil ve kaplan görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında aslan ve kaplan yavrusu görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplana yemek vermek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kısmetlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında aslan kaplan ayı görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına rivayet eder.

Kahve falında kar kaplanı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine yorulur.

Kahve falında uysal kaplan görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir