AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin imamını görmek

Kahve falında kabenin imamını görmek

Kahve falında kabenin imamını görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında kabenin imamını gördüyseniz:

  • Eski hobilerinizi ya da yapmaktan zevk aldığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında kabe imamını görmek güzel işler yapacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabede imam olmak güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kabede imamlık yapmak işlerinin ağırlaşacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imamı azamın kabrini görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine inanılır.

Kahve falında kabenin imamını görmek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabe imamıyla namaz kılmak sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine inanılır.

Kahve falında kabe imamı olmak borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında imamın öldüğünü görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir