AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastane yattığını görmek

Kahve falında hastane yattığını görmek

Kahve falında hastane yattığını görmek saygının hiç eksik olmayacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, sorunların aşılacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında hastane yattığını gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konular, iniş çıkışlı durumlar, anlaşmalar veya düzenlemeler söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşını hastanede yatarken görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında hastaneye yattığını görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında kocasını hastanede yatarken görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini hastanede yatarken görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında birini hastanede yatarken görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin hastanede yattığını görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının hastanede yattığını görmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında birinin hastaneye yattığını görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir