AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıdan çıktığını görmek

Kahve falında kapıdan çıktığını görmek

Kahve falında kapıdan çıktığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, beklenmedik kapıların açılmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıdan çıktığını gördüyseniz:

  • Ters bir tutum içine girmeniz zararlı çıkmanıza veya üzülmenize neden olabilir.

Kahve falında kapının çıktığını görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kapıdan çıktığını görmek büyük işlere imza atacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin kapısının çıktığını görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında kamburunun çıktığını görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına inanılır.

Kahve falında içinden böcek çıktığını görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine alamet eder.

Kahve falında bileğinin çıktığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında pencereden dışarı çıktığını görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine işarettir.

Kahve falında bıyıkların çıktığını görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir