AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapının çıktığını görmek

Kahve falında kapının çıktığını görmek

Kahve falında kapının çıktığını görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, sorunlarını bitireceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, yolunun açılacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapının çıktığını gördüyseniz:

  • Veya yine, partnerinizi daha iyi tanımanızı, gerçek yüzünü görmenizi sağlayacak gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kapının çıktığını görmek maddi açıdan rahata erileceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin kapısının çıktığını görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kapıdan çıktığını görmek haram mala, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının gözünün çıktığını görmek hem yıpranacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir diş çıktığını görmek her zaman hak ettiğini alacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir yere tayininin çıktığını görmek büyük ve güzel işler yapacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında asansörle yukarı çıktığını görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazından kıl çıktığını görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir