AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı menteşesi görmek

Kahve falında kapı menteşesi görmek

Kahve falında kapı menteşesi görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı menteşesi gördüyseniz:

  • Bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kapı menteşesi görmek huzuru yakalayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında menteşe görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kapı ve anahtar görmek zararların üst üste geleceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin kapısını kırık görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçakla kapı açmak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kapıyı zorla kapatmak kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde kapı görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında caminin kapısını açmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, tecrübelerini aktaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir