AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı bir hava görmek

Kahve falında kapalı bir hava görmek

Kahve falında kapalı bir hava görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, biraz dinleneceğine, önünün açılacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına alamet eder.

Kahve falında kapalı bir hava gördüyseniz:

  • Her konuda biraz çekimser davranmanız faydalı olabilir.

Kahve falında kapalı yağmurlu hava görmek arzuların yerine geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına yorulur.

Kahve falında havayı kapalı görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı bir hava görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı hava görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında kapalı oda görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında kapalı fermuar görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, kişinin isteklerine nail olacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı alanda yüzmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine yorulur.

Kahve falında yüzü kapalı erkek görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir