AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı sandık görmek

Kahve falında kapalı sandık görmek

Kahve falında kapalı sandık görmek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, büyük bir makama geleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, rahatının bozulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı sandık gördüyseniz:

  • Kendinizi hazır tutmalısınız.

Kahve falında kapalı sandık görmek umutlarının biteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işaret eder.

Kahve falında altın sandık görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında sandıkta para görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine inanılır.

Kahve falında altın sandığı görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine inanılır.

Kahve falında sandık kaldırmak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sandığın içine girmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sandık hediye almak çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kilitli sandık görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir