AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık bir bayanı kapalı görmek

Kahve falında açık bir bayanı kapalı görmek

Kahve falında açık bir bayanı kapalı görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık bir bayanı kapalı gördüyseniz:

  • Anılar içinizi ısıtacak.

Kahve falında açık bir bayanı kapalı görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı bayanı açık görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı bayanı saçı açık görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı bir bayanı açık görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında açık bayanı kapalı görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı bayan görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında kapalı bayanlar görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında kapalı bir bayan görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir