AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı cam görmek

Kahve falında kapalı cam görmek

Kahve falında kapalı cam görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı cam gördüyseniz:

  • Fakat, diğerlerinin yaptıklarınızın arkasındaki nedenleri anlamasının veya görmesinin değişik yararları olabilir.

Kahve falında kapalı cam görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı fincan görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına yorulur.

Kahve falında başka birini kapalı görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında havayı kapalı görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı arkadaşını açık görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine delalet eder.

Kahve falında kapalı yerde kalmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kapalı tünel görmek yıpranacağına, strese gireceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında tek gözü kapalı görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir