AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanserden öleceğini görmek

Kahve falında kanserden öleceğini görmek

Kahve falında kanserden öleceğini görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, büyük bir işe kavuşacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kanserden öleceğini gördüyseniz:

  • Diplomatik olmamanız durumunda karşı taraf üzerinde oldukça olumsuz bir etki yaratabilirsiniz.

Kahve falında birini kanser olduğunu görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, malların artacağına işarettir.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu öğrenmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rızkının sonsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lenf kanseri olmak rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kanser olduğunu görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, dileklerinin de kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında kan kanseri olduğunu görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında kanserden kurtulmak kendisi için faydalı şeyler yapacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine yorulur.

Kahve falında kanser insan görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir