AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını kanser görmek

Kahve falında başkasını kanser görmek

Kahve falında başkasını kanser görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, üzerinde kafa yoracağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında başkasını kanser gördüyseniz:

  • Şimdilik küstürülmüş bir tarafın görmezden gelinmesi gerekebilir.

Kahve falında kanser olmak bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini kanser olduğunu görmek dirliğin bozulabileceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında anneyi kanser olarak görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında lenf kanseri olmak her zaman çok üzgün olacağına, kendi işine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kanserli görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında annenin kanser olduğunu görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kanserli hastalar görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deri kanseri olduğunu görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir