AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanser olan birini görmek

Kahve falında kanser olan birini görmek

Kahve falında kanser olan birini görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanser olan birini gördüyseniz:

  • Öfkeye veya bazı ön çıkarımlara bağlı değişiklikler yapmamalısınız.

Kahve falında kanser hastası görmek buna rağmen kazanç getireceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını kanser görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin birinin kanser olduğunu görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına delalettir.

Kahve falında kanser olup ölmek zenginlik elde edeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kanser olduğunu görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanser olmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanser kadın görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının kanser olduğunu görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, iyi habere işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir