AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanser hastası olmak

Kahve falında kanser hastası olmak

Kahve falında kanser hastası olmak devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanser hastası olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, romantik planlar veya sevgi dolu ilişkiler geliştirilmeyi bekliyor.

Kahve falında annemi kanser hastası görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında kanser hastası olmak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanser hastası görmek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine alamet eder.

Kahve falında kanserli hastası görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kanser hastası birini görmek hane içine ay doğacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kanser hastası olarak görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kanser hastası görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kanser hastası görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir