AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanı durduramamak

Kahve falında kanı durduramamak

Kahve falında kanı durduramamak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, anne baba duası alınacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yol kat edeceğine inanılır.

Kahve falında kanı durduramamak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptığı ya da düşündüğü şeyleri değiştirmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Kahve falında kanı durduramamak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine delalet eder.

Kahve falında akan kanı durdurmak sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kanı durdurmaya çalışmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına işarettir.

Kahve falında kanı durdurmak rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine delalet eder.

Kahve falında kurumuş adet kanı görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aybaşı kanı görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kanını görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah adet kanı görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir