AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin kanını görmek

Kahve falında sevdiğinin kanını görmek

Kahve falında sevdiğinin kanını görmek torunlarına dahi yeteceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin kanını gördüyseniz:

  • Size telkin edilmek istenilen fikirleri iyice süzgeçten geçirmelisiniz.

Kahve falında sevdiğinin kanını görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kızlık zarı kanı görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, isteklerini yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında kızlık kanının aktığını görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının kanını temizlemek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun kanını görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün kanını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sevinçli haberlere inanılır.

Kahve falında güvercin kanı görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kadın kanı görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir