AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanepede uyumak

Kahve falında kanepede uyumak

Kahve falında kanepede uyumak çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, fal sahibinin de yüzünün güleceğine, işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında kanepede uyumak gördüyseniz:

  • Bir çok beklenmedik şeyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kanepede uyumak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kanepe örtüsü görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kanepe görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına işaret eder.

Kahve falında eski kanepe görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine yorulur.

Kahve falında kanepenin kırıldığını görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanepe silmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına alamet eder.

Kahve falında eve kanepe almak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanepeden düşmek aileden ayrı kalınacağına, gözyaşına boğulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir