AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kanepe görmek

Kahve falında siyah kanepe görmek

Kahve falında siyah kanepe görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kanepe gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini veya sonuçlanmasını istiyorsanız, bazı sırlar saklamanız gerekebilir.

Kahve falında siyah kanepe görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında kanepe görmek huzurunun yerinde olacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kanepe görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine alamet eder.

Kahve falında kanepede oturmak neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı kanepe görmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanepe örtüsü görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, manevi mutluluğu tadacağına delalettir.

Kahve falında kanepe almak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, kısmetlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanepe taşımak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, yakında işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir