AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı dinazor görmek

Kahve falında kanatlı dinazor görmek

Kahve falında kanatlı dinazor görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlı dinazor gördüyseniz:

  • Dostlarınızla, sevdiğiniz kimselerle her zamankinden daha fazla birlikte olacak, onlarla güzel vakitler geçireceksiniz.

Kahve falında kanatlı dinazor görmek kötü halinden eser kalmayacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına alamet eder.

Kahve falında din konuşmak yani babasına benzeyeceğine, rütbenin yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında din adamlarını görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında din hoca görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, iyi bir patron olacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan dinazor görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine şarkı dinletmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil dinazor görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında dinazorun ısırdığını görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir