AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı beyaz ata binmek

Kahve falında kanatlı beyaz ata binmek

Kahve falında kanatlı beyaz ata binmek akıllı adımlar atacağına, tövbelerin kabul olacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, işiyle nam salacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kanatlı beyaz ata binmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda size zarar verebilecek kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kanatlı beyaz ata binmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına inanılır.

Kahve falında kanatlı ata binmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında gelinlikle beyaz ata binmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında beyaz bir ata binmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ata binmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ata binmek ve düşmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, iç dünyasının zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik beyaz ata binmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına yorulur.

Kahve falında büyük beyaz ata binmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir