AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını doğum yaparken görmek

Kahve falında arkadaşını doğum yaparken görmek

Kahve falında arkadaşını doğum yaparken görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, kişinin şansının artacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını doğum yaparken gördüyseniz:

  • Unutmamak için bir kenara not almanızda fayda var.

Kahve falında bir arkadaşının doğum yaptığını görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının doğum yaptığını görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının doğum gününe gitmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını doğum yaptığını görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının doğum gününü kutlamak dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının doğum günü görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının doğum yaptığını duymak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hem de para kaybettireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının doğum günü kutlamak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir