AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını doğum yaptığını görmek

Kahve falında arkadaşını doğum yaptığını görmek

Kahve falında arkadaşını doğum yaptığını görmek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Parayı kullanma biçiminizde ya da yatırımlarınızda yapacağınız değişikliklerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında arkadaşını doğum yaptığını görmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının doğum günü kutlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşına doğum yaptırmak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının doğum yaptığını duymak huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının doğum gününü görmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının doğum günü görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir arkadaşının doğum yaptığını görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını doğum yapmış görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , dertlerine derman arayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir